Om Nicco.dk

Hi, we’re Nicko!

Nicco.dk er et ungt firma, der har gjort sit navn som en pålidelig forhandler af tobaksfri nikotinposeprodukter. Vores værdier er kvalitet og hurtig levering, men frem for alt fokuserer vi på god service til vores kunder. Vi adskiller os fra konkurrenterne på dette marked, hvorfor kunderne godkender vores tjenester som meget gode og pålidelige.

Vi tilbyder dig en oversigt over de forskellige mærker og smag af Snus på hjemmesiden. Derfor tilbyder vi store, kendte mærker, men også nye mærker. På den måde kan du altid vælge en anden og alternativ smag for at prøve noget nyt, når du vil. Savner du dit yndlingsmærke eller din yndlingssmag? Giv det derefter videre til vores kundeservice, så de kan bestille det til dig.

Fortæl dine venner, hvis du er tilfreds med vores produkter og service. Har du en klage? Rapporter dette til vores kundeservice, så de kan hjælpe dig med at finde den bedst mulige løsning på dit problem. Hver dag gør vi vores bedste for at tjene dig. Ikke nok? Informer os venligst!