Tilbud

Lyft Urban Vibe Ultra

DKK35

Ikke på lager

Køb Lyft Urban Vibe Ultra Snus & nikotinposer fra vores hjemmeside, og få produkterne leveret lige uden for døren. Vores hurtige system garanterer nem og billig levering over hele Danmark. Udforsk vores store udvalg af mærker og smag, hvis du ikke er sikker på, hvilken smag du skal prøve? Prøv dem alle med denne sortpakke, der er sikker på at behage dig. Afgiv din første ordre online i dag

 


32%

Med sit høje nikotinindhold og slanke profil tilbyder denne nikopod dig en fantastisk oplevelse. LYFT-VELO Urban Vibe er en helt ny blandet smag.

Kategori:

Den samme smag uden tobak

LYFT er en efterfølger til den populære Epok- snus, ifølge nogle er der ingen mærkbar forskel. Med de samme nikotinniveauer og en bred vifte af smag, men denne gang 100% tobaksfri. Disse nikotinposer er definitionen af ​​en ny snus æra, ikke flere pletterede tænder, men med høje niveauer af nikotin.

Det bedste fra begge verdener! LYFT er måske langt væk fra den traditionelle snus, vi er vant til, de mange års innovationer er synlige i ændringen i form og dele. En anden populær faktor, der skal tages i betragtning, er miljøet. LYFT er fremstillet ved hjælp af en miljøvenlig proces og fibre fra skandinavisk fyr og eukalyptus.
LYFT-nikotinposer fra Fiedler og Lundgren AB har et nikotinniveau mellem 6 og 16 mg / g, afhængigt af om du vælger den stærke eller normale styrke. Det bedste er, at de har formået at opretholde den samme tilfredsstillende frigivelse af nikotin og smag som enhver anden traditionel snus. Jeg må sige, det er imponerende! De hvide poser forbliver hvide selv efter brug og føles nøjagtigt som en traditionel brun snus under læben.
Dette produkt indeholder nikotin. Nikotin er et vanedannende kemikalie. Dette produkt indeholder ikke tobak.

Brand

Lyft

Buy Lyft Snus in Denmark
LYFT

Velo

Vægt34 g
Quantity

1 dase, 1 rulle (10-pack)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Du kunne også være interesseret i...