Tilbud

Lyft Storm

DKK35

Køb Lyft Storm Snus & nikotinposer fra vores hjemmeside, og få produkterne leveret lige til din dør. Vores hurtige system garanterer nem og billig levering i hele Danmark. Udforsk vores store udvalg af mærker og smag, hvis du ikke er sikker på, hvilken smag du skal prøve? Prøv dem alle med denne sorte pakke, der helt sikkert vil behage dig. Afgiv din første ordre online i dag

Kategori:

Alt i alt er LYFT Storm snus måske det mest jordede valg. Uden mindre end 18 mg / g nikotin har vi sikret ægte nikotinstøtte. Ideel, hvis du er en stor elsker af dette! Sammen med en velsmagende myntsmag er dette en Lyft storm nikotinpose, som du ikke vil køle længe. Den nye involvering i blandingen med nikotinkicket er næsten uovertruffen. Lige når du virkelig har prøvet det, vil du se, hvad andre mener med dette? Derudover kan du forvente en god taske med enhver tilbageværende slags LYFT storm snus. Dette topmærke er ikke tilgængeligt på dette tidspunkt. På denne måde ved de bedre end nogen anden, hvordan man samler en nikotin pose. Den super comfortable pasform siger meget.

Lyft Snus er en ultimativ vinder
Taskerne er ekstremt førsteklasses og varierer i størrelse fra andre Lyft storm-genstande, da de typisk estimeres snarere end det tynde standard arrangement. Løft er derfor for ekspert klienter, der søger højere nikotinindhold. Det er sikkert at sige, at du er interesseret i, hvordan LYFT Storm Denmark handler med dig, når du giver det et skud? Opdag så snart tiden tillader det ved at anmode om et lille skub på dette tidspunkt!

En anden populær faktor at overveje er miljøet. LYFT er fremstillet ved hjælp af en miljøvenlig proces og fibre fra skandinaviske fyrretræer og eukalyptusblade. Disse nikotinposer har et nikotinniveau mellem 6 og 16 mg / g, afhængigt af om du vælger den stærke eller normale styrke. Du kan besøge vores andet websted for nikotinposer,

Det bedste er, at de har formået at opretholde den samme tilfredsstillende frigivelse af nikotin og smag som enhver anden traditionel snus. Jeg må sige, det er imponerende! De hvide poser forbliver hvide, selv efter brug og føles nøjagtigt som en traditionel brun snus under læben.

Vægt34 g

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Du kunne også være interesseret i...