Pablo


Køb Pablo iskold online til bedste pris
Pablo Iskold er snus Brand af den berømte snusproducent Killa. Pablo Ice cold er en af de stærkeste snusvarianter, der findes på markedet. Det har nikotin svarende til 50 mg pr. Gram; dette er ikke en nikotinpose til den almindelige bruger. Det er ekstremt stærkt for erfarne brugere.
Pablo Snus online butik
Vi tilbyder alle typer snus til de laveste priser med hurtig levering. Din ordre afsendes samme dag eller en dag efter. Vi tilbyder at sende til mange lande, inklusive alle europæiske lande. Du finder ofte gode tilbud til ekstra lave priser for at fylde din aktie..


At købe snus online er billigt og nemt
Dette er den nye linje af snus, der fungerer som traditionel snus. Det påvirker ikke dine tænderes farve. Så dit tøj og mund bliver rene. Den har en god smag og er tobaksfri. Du skal virkelig have tarm. At prøve er derfor helt på egen risiko. Pablo X smager endnu mere som ægte snus!

FAKTA om Pablo Snus
Det vigtigste er, at den rigtige mængde nikotinstyrke er velegnet til high roller, så dine nikotinbehov er tilfredse.Pablo snus er noget af det berømte firma, der har eksisteret I nogen tid.

Køb Pablo iskold online til bedste pris

Viser alle 2 resultater