Skruf Super White Fresh 3 Slim

DKK40

Ikke på lager

Køb Skruf Super White Fresh 3 Slim  Snus & nikotinposer fra vores hjemmeside, og få produkterne leveret lige uden for døren. Vores hurtige system garanterer nem og billig levering over hele Danmark. Udforsk vores store udvalg af mærker og smag, hvis du ikke er sikker på, hvilken smag du skal prøve? Prøv dem alle med denne sortpakke, der er sikker på at behage dig. Afgiv din første ordre online i dag

32%

Skruf Super White Slim Fresh er det mellemste søskende i Slim Fresh-familien.Hver kan indeholde 24 stærke nikotinposer i slankt format med en tydelig smag af mynte og mentol.

Kategori:

Køb Skruf Super White Fresh 3 Slim Snus & nikotinposer fra vores hjemmeside, og få produkterne leveret lige uden for døren. Vores hurtige system garanterer nem og billig levering over hele Danmark. Udforsk vores store udvalg af mærker og smag, hvis du ikke er sikker på, hvilken smag du skal prøve? Prøv dem alle med denne sortpakke, der er sikker på at behage dig. Afgiv din første ordre online i dag
Vores produkter er af det berømte mærke med klassisk smag og premium kvalitet. Skruf Super White Fresh Slim Snus er røgfri ikke-tobak Nikotinposer er af høj kvalitet blad og rødder, hvilket hjælper med at give stor fornemmelse. Hvis du ikke er sikker på, hvilken smag du skal prøve? Prøv dem alle med denne sortpakke, hvis du vil! Oplev den tilfredsstillende fornemmelse af forskellige smag af Snus.
Skabt til ultimativ ydeevne. Udviklet til en vinders kultur. Bygget med den rene, rå kraft for maksimal styrke. Skruf Super White Fresh Slim er den ultimative stærke smag med optimal nydelse og ren kvalitet. Lavet uden tobak for at maksimere det væsentlige, dets virkning. Den ønskede smag, når du har mest brug for det.

Skruf Super White Slim Fresh er stærke nikotinposer med en tør og diskret profil, der kan bruges, når du vil – Bare læg den under læben!

 

Slim Fresh er en moderne klassiker i det nye helt hvide segment, der giver en tydelig smag af mynte og mentol og samtidig en langvarig frigivelse af nikotin.

 

Det helt hvide segment er en ny måde at indtage nikotin på. Dele er kalkhvide, så de ikke pletter dine tænder, og de kan bruge, når du vil.

 

# 3 repræsenterer det næsthøjeste nikotinindhold på en skala fra 1 til 4. Så hvis du har erfaring med poser, er dette sandsynligvis en perfekt pasform!

 

Hver kan indeholde 24 stærke poser med et nikotinindhold på 8,7 mg pr. Pose.

 

Content Weight: 17.3g
NICOTINE 8.7mg/g

FLAVOR: Mint
MOISTURE 10%

POUCHES: 20
SIZE: slim

Brand

Skruf

Quantity

1 dase, 1 rulle (10 pack)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Du kunne også være interesseret i...